Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Acura Cosmetisch Centrum

Acura Cosmetisch Centrum, Breda
Informatie over Acura Cosmetisch Centrum

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Acura Cosmetisch Centrum
Acura Cosmetisch Centrum is een privékliniek gespecialiseerd in rimpel- en anti-aging behandelingen. Wij hebben vestigingen in Amsterdam, Breda en Weert.

Acura CC biedt cosmetische zorg met speciale aandacht voor uw wensen en oog voor detail. Daarnaast willen wij cosmetische ingrepen voor iedereen toegankelijk maken. Acura CC werkt alleen met gespecialiseerde en ervaren artsen.

Onze werkwijze


Bij Acura Cosmetisch Centrum bent u in vertrouwde en ervaren handen. U krijgt als cliënt alle zorg en aandacht die u nodig heeft. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Om dit te kunnen realiseren doorloopt u een vaste ‘routing’ in onze kliniek. Als eerste komt u bij ons voor een vrijblijvend consult. Daar bespreekt u uw wensen met de betreffende arts. U wordt uitgebreid geďnformeerd over de ingreep, het te verwachten resultaat en de mogelijke complicaties.

We bespreken dan ook in hoeverre uw wensen en verwachtingen reëel en haalbaar zijn. We hanteren vaste invullijsten met vragen over uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik (bijvoorbeeld bloedverdunners) en eventuele allergieën. Ook uw ervaringen met eerdere chirurgische ingrepen en de narcose zullen nauwkeurig worden doorgenomen.

Vervolgens krijgt u tijdens het consult informatie over de behandeling. Wat kunt u verwachten? Krijgt u een lokale verdoving en/of ‘roesje’ (sedatie) of gaat u onder narcose? Hoe lang duurt de ingreep? Hoe lang is de herstelperiode? Kortom: we zorgen ervoor dat u uitgebreid en objectief geďnformeerd wordt. Naast de mondelinge informatie die de arts u geeft, kunt u ook in onze brochures en op onze website nog veel lezen over de verschillende ingrepen.

Mocht u na het consult nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. En mocht het nodig zijn, dan nodigen we u graag nogmaals uit voor een tweede consult.

Acura Cosmetisch Centrum is zowel voor als na een behandeling telefonisch te bereiken. U krijgt een telefoonnummer van ons mee dat u kunt bellen voor eventuele aanvullende vragen. En 24 of 48 uur na een ingreep bellen wij u zelf, om te vragen hoe het gaat.

Behandelingen


Gezichtsbehandelingen


Botox
Restylane
Radiesse
Anti-rimpel laserbehandeling
Boven- of onderooglidcorrectie

Lichaamsbehandelingen


Vaser Liposelection - liposculptuur
Borstvergroting, ronde Mentor siliconenprotheses
Borstvergroting, anatomische Mentor siliconenprotheses
Overmatig TranspirerenVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.