Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Van Linschoten Kliniek

Van Linschoten Kliniek, Hilversum
Informatie over Van Linschoten Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Van Linschoten Kliniek
De Van Linschoten Specialisten kenmerken zich vooral door hun ervaring, gedrevenheid én hun grote liefde voor het vak. De medische wereld staat nooit stil. Elke dag is er één van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Om deze redenen zult u bij Van Linschoten géén eilandencultuur aantreffen. Want door veel samen te werken en kritisch te blijven, houden ze elkaar scherp. En daar plukken niet alleen zij maar zeker ook u de vruchten van.

De van Linschoten Specialisten vertegenwoordigen onder andere de door het ministerie van VWS erkende Zelfstandige Behandel Centra van:

- Zelfstandig Behandel Centrum Stichting K.N.O. het Gooi en Omstreken
- Zelfstandig Behandel Centrum Stichting Plastische Chirurgie het Gooi
- Stichting AVE- Medical, orthopedie

Wij streven naar de hoogste zorgkwaliteit voor volwassenen en kinderen. Om dit te kunnen garanderen werken onze KNO-specialisten, audiologen, Plastische Chirurgen, Orthopeden en Tandheelkundige specialisten zeer intensief samen. Zo sluiten diagnostiek, behandeling en nazorg naadloos op elkaar aan. Bovendien kunt u voor een consult vrijwel direct bij ons terecht.

Tevens is er dagelijks een inloopspreekuur tussen 13.00 uur - 14.00 uur. Kortom, bij Van Linschoten Specialisten bent u in uitstekende handen.

Verzekering
Van Linschoten Specialisten heeft voor KNO-Heelkunde contracten met alle Nederlandse Zorgverzekeraars. Wat betekent dat alle behandelingen met een medische indicatie gewoon door uw zorgverzekeraar worden vergoed. Denk bij KNO-Heelkunde bijvoorbeeld aan het plaatsen van trommelvliesbuisjes bij kinderen, het verwijderen van de neus- en keelamandelen, neusbijholten operaties, het behandelen van neusbloedingen en neuspoliepen etc. Plastische Chirurgie zónder medische noodzaak zoals facelifts, borstvergrotingen, neuscorrecties, buikwandcorrecties vallen onder de noemer esthetische- of cosmetische chirurgie en worden slechts in enkele gevallen door zorgverzekeraars vergoed.

Als u twijfelt of een behandeling wel of niet door uw zorgverzekering vergoed wordt, kunt u altijd even contact opnemen. Zorg wel dat u uw polisvoorwaarden bij de hand heeft.

ZKN keurmerk voor Van Linschoten Specialisten
Kroon op kwaliteit in zorg
Geen wachttijd en medische zorg van het hoogste niveau, gewoon vergoed door de verzekeraar. Met deze filosofie startte Van Linschoten Specialisten in 2007 hun zelfstandige kliniek in Hilversum. Een belofte gebaseerd op waarheid: Van Linschoten Specialisten is succesvol en nog altijd bijna wachttijdvrij. Recentelijk breidde de kliniek uit met de hightech 3D cone beam CT-scan. En kroon op het werk is het ZKN keurmerk dat aan Van Linschoten Specialisten werd toegekend. Dit keurmerk werd op 2 september 2009 uitgereikt door de secretaris van deze brancheorganisatie.

ZKN keurmerk: de zekerheid van goede zorg
Na een procedure van 15 maanden werd Van Linschoten Specialisten beloond met het ZKN keurmerk. Een kliniek met een ZKN- keurmerk voldoet aan zeer strenge eisen, de wettelijke richtlijnen en staat onder toezicht van de Inspectie van de Gezondheidszorg. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden de behandelingen, intakeprocedure, veiligheid van apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. De certificering in de vorm van een audit wordt jaarlijks herhaald. Kortom: in een kliniek met een ZKN- keurmerk zijn patiënten in goede handen.

ZKN is de brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken in Nederland en heeft als doelstelling de kwaliteit van de medische behandelingen te bevorderen en inzichtelijk te maken voor patiënten. In samenwerking met het bekende certificeringsinstituut KIWA ontwikkelde ZKN een keurmerk dat patiënten is staat stelt om betrouwbare zelfstandige klinieken die optimale kwaliteit van medische zorg bieden te kunnen herkennen.

Nieuw bij Van Linschoten: unieke 3D cone beam CT-scan met gereduceerde stralingsbelasting
Omdat de medische wereld nooit stilstaat en Van Linschoten Specialisten de beste zorg wil bieden, blijft ook de kliniek continu vernieuwen. De meest recente ontwikkeling bij Van Linschoten Specialisten is de aanschaf van een 3D cone beam CT-scan. Deze scan heeft als belangrijkste voordeel een sterk gereduceerde stralingsdosis, maar liefst 1/6 minder radioactiviteit ten opzichte van de reguliere CT-scan.

De 3D cone beam CT-scan is met name geschikt voor de KNO- heelkunde en de tandheelkundige zorg. Het hoofd-/ halsgebied kan middels deze 3D scan mooi in kaart gebracht worden evenals problematiek op tandheelkundig gebied. Deze geavanceerde CT scan, scant in verticale positie. De patiënt kan de scan rechtop op een stoel scan ondergaan. Er zijn geen wachttijden voor een afspraak en de benodigde röntgenbeelden zijn ook direct beschikbaar op de polikliniek.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.