Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Joost Kroon Cosmetische Kliniek

Joost Kroon Cosmetische Kliniek, Amsterdam
Informatie over Joost Kroon Cosmetische Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Joost Kroon Cosmetische Kliniek
Joost is een ervaren en bekende cosmetisch arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent.

Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Hij heeft eerst een aantal jaar als arts op de spoedeisende hulp in binnen- en buitenland ervaring opgedaan waarna hij in 2006 de huisartsopleiding heeft afgerond.

Vanwege zijn interesse in cosmetische behandelingen en huidverbetering specialiseerde hij zich steeds verder in deze richting. Dokter Joost is gespecialiseerd in de zogenaamde whole face behandeling, de liquid facelift en diverse medische en cosmetische toepassingen van botox, zoals overmatig zweten, tandenknarsen, migraine en expressierimpels.

In de kliniek heeft dokter Kroon als filosofie dat behandelingen veilig moeten zijn en een natuurlijk resultaat moeten geven. Hij heeft een meer holistische aanpak waarbij hij niet gelooft in het behandelen van rimpels, maar kijkt naar het hele gezicht.

Naast zijn werkzaamheden als cosmetisch arts, is Joost actief als trainer en leidt hij in binnen- en buitenland artsen op in het werken met injectables en gespecialiseerde injectietechnieken. Ook geeft hij op internationale congressen lezingen over schoonheid en de nieuwste behandelmethoden en is hij zelf als bezoeker op alle toonaangevende congressen te vinden.

Zijn deskundigheid en esthetisch oog wendt dokter Joost aan om een goed — en heel belangrijk — natuurlijk resultaat te verkrijgen. Zijn ervaring is dat vrouwen én mannen een mooie jonge uitstraling willen, maar dat het er wel natuurlijk uit moet zien.

FILOSOFIE
Joost Kroon: ”Esthetische behandelingen moeten veilig en eerlijk zijn en een natuurlijk resultaat geven, wat past bij het karakter, de natuurlijke aard en het charisma.

Ik behandel geen rimpels, ik behandel in principe het hele gezicht. Ik geloof niet in expressieloze gezichten, ik geloof in het behouden van een frisse en jeugdige uitstraling.

Door met grote precisie te werken zorg ik dat de natuurlijke expressie intact blijft en de natuurlijke bewegingen van het gezicht en de mimiek behouden blijven. Het is uiterst belangrijk hierbij een oog voor esthetiek te hebben.

Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad!”Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.