Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Praktijk voor Tandheelkundige Implantologie

Praktijk voor Tandheelkundige Implantologie, Groningen
Informatie over Praktijk voor Tandheelkundige Implantologie

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Praktijk voor Tandheelkundige Implantologie
Het idee om een gemeenschappelijke praktijk in Nederland te beginnen is ontstaan tijdens onze studie tot Masters of Sience in de implantologie aan de Donau-universiteit te Krems (Oostenrijk) en Bonn (Duitsland).

Onze namen zijn: J.A. Neeteson, Dr. R. Huebner.

In de herfst 2004 is het idee ontstaan en op 5 september 2005 was de praktijk een feit en opende haar deuren feestelijk.

Waarom Groningen, is een veel gestelde vraag en het antwoord luidt:

Op geen ander vakgebied als de tandheelkundige implantologie is een grotere revolutie geweest. Nieuwe wegen kunnen, prothetisch gezien, worden bewandeld. Sinds meerdere jaren is in Nederland, evenals in Duitsland en andere omliggende landen, dezelfde ontwikkeling te zien.

In tegenstelling tot Duitsland vergoeden de zorgverzekeraars (in enkele gevallen) een deel van de kosten voor deze behandeling. Dat is een van de redenen waarom velen van u besloten hebben, of in de toekomst het besluit zullen nemen, deze behandeling te laten doorvoeren.

De implantologie verlangt van de tandarts een hoge vakbekwaamheid en enthousiasme. Dat is dat wat wij u bieden, omdat wij nadat de behandeling is afgesloten altijd met gelukkige en tevreden patiënten te doen hebben.
Tandheelkundige implantologie

Dat is toch het mooiste wat een medicus zich kan wensen.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.