Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Tandartsencombinatie Geertsema

Tandartsencombinatie Geertsema, Groningen
Informatie over Tandartsencombinatie Geertsema

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Tandartsencombinatie Geertsema
Tandartsencombinatie Geertsema

is ťťn van de oudste praktijken in het centrum van de stad Groningen met ervaring en vakmanschap van zo'n 70 jaar; in 1939 opgericht door E.T. Geertsema en vanaf 1974 voortgezet door z'n zoon R.P. Geertsema.

De praktijk bevindt zich aan ťťn van de singels en ademt door zijn rustieke ligging een aangename sfeer uit. Vooral angstige patiŽnten voelen zich hier thuis. De behandelkamers zijn ruim, comfortabel en kleurrijk ingericht wat bijdraagt aan een prettig verblijf zowel bij patiŽnten als teamleden. De kracht van onze praktijk is het horizontaal verwijzen en beroepsdifferentiatie, d.w.z. het doorverwijzen naar een medewerker die met een bepaalde behandeling meer affiniteit heeft en daardoor meer kennis en kunde in huis heeft.

Bovendien is onze praktijk ťťn van de meest geavanceerde praktijken in Nederland met o.a. digitale rŲntgen, digitale tandvleesmetingen, CAD-CAM apparatuur voor het vervaardigen van inlays en kronen, laser-apparatuur voor nagenoeg pijnloze tandvleesbehandelingen en digitale verdovingsapparatuur. Voor het opsporen van gaatjes maken we gebruik van digitale analyse-apparatuur.

Profiel
"Wie vaak lacht kan zichzelf feliciteren, wie gezonde en mooie tanden laat zien, straalt activiteit, dynamiek en frisheid uit. Als u er goed uit ziet, voelt u zich ook beter op uw gemak."

Tandartsencombinatie Geertsema is een samenwerkingsverband van 4 tandartsen, 2 mondhygiŽnisten en 2 preventie-assistenten. Zij bundelen hun krachten en specialismen om hun patiŽnten de beste zorg, de hoogste kwaliteit en het grootste gemak te bieden. Daartoe wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken.

In onze praktijk verwijzen de 8 tandartsen, mondhygiŽnisten en preventieassistenten naar elkaar door afhankelijk van het deelgebied dat de betreffende behandelaar beheerst. De openingstijden zijn ruim. Zes dagen per week van 8.30 tot 21.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur).

Alle praktijkruimten zijn ruim en smaakvol ingericht mede dankzij het feit dat het 19e eeuwse praktijkpand van oudsher beschikt over prachtig gedecoreerde ruimten.

AngstpatiŽnten zijn welkom.
Alle medewerkers zijn getraind in het omgaan met mensen met een angstfobie, pijnfobie of een naaldfobie.

Wij maken gebruik van zeer geavanceerde (digitale) technieken die zo up-to-date zijn dat een aantal fabrikanten hun nieuwste producten door ons laten testen voordat ze op de markt worden gebracht.

Onze afdeling mondhygiŽne en preventie beschikt over een scala van geavanceerde systemen opdat bijvoorbeeld niet ontdekte schadelijke bacteriŽn (kweken) en tandvleesproblemen aan het licht komen (elektronische pocketmeting). Door tijdig ingrijpen kunnen vaak deze problemen met succes worden behandeld o.a. met onze Nd-YAG-laser. Helaas worden parodonthopatiŽn (d.w.z. tanvleeszieketen) nog steeds onderschat, zowel door de patiŽnt als de professie, hetgeen onnodig verlies van tanden en kiezen geeft.

Aanbrengen van een implantaat in onze praktijk
Implantaten worden door twee van onze medewerkers geplaatst. Wij maken gebruik van verschillende implantaatsystemen (Nobel Biocare en Astratech).
Voor het ontdekken van cariŽs maken wij gebruik van een computergestuurde laserstraal. Kleine gaatjes worden zo snel en uiterst nauwkeurig ontdekt voor ze schade aan de zenuw geven. Zonder laserstraal vind je namelijk alleen de ingang van een gat maar weet je nooit wat er onder zit.

Ons rŲntgensysteem is gedigitaliseerd wat minder stralenbelasting geeft en snelle diagnostiek mogelijk maakt. Wij beschikken tevens over een grootrŲntgen-apparaat dat duidelijke overzichtfoto's van het gebit en z'n omgeving maakt waarop soms nog niet ontdekte details te zien zijn.

Voor het maken van kronen en onlays op kiezen gebruiken we een CAD-CAM systeem (het CEREC systeem), maar ook vaak een extern CAD-CAM systeem voor het maken van bruggen die dan later nog worden bewerkt.

Kronen en facings op tanden besteden we vanwege het mooie resultaat meestal uit.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.