Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

CDC Complete tandzorg

CDC Complete tandzorg, Best
Informatie over CDC Complete tandzorg

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over CDC Complete tandzorg
Het team van CDC Complete tandzorg zorgt voor een gezond en functioneel gebit dat er bovendien goed uitziet. Of het nu gaat om het verhelpen van kiespijn of tandpijn, vervangen van slechte tanden of een complete gebitsrenovatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor implantaten of vervanging van een kunstgebit kunt u bij direct bij ons terecht.

Wij zijn zeer ervaren in het behandelen van angstige patiënten. Al onze behandelingen kunnen pijnloos worden uitgevoerd. Hiernaast is het mogelijk te kiezen voor een behandeling onder narcose. CDC Complete tandzorg heeft hiervoor een speciaal centrum geopend. Een team van anesthesisten en verpleegkundigen staan in moderne, ruim opgezette behandelkamers voor u klaar.

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat uw gebit er weer piekfijn uitziet. Maar bovenal gaat het ons om de gezondheid van uw gebit. Dat het weer goed functioneert en dat u weer zonder problemen in een appel kunt bijten, dat u moeiteloos een biefstukje kunt kauwen. Want als uw gebit niet goed zijn werk kan doen, kan dat op langere termijn vervelende gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Op onze website kunt u alles lezen over gebitsproblemen en -oplossingen. Goede voorlichting staat bij ons voorop. Maak een afspraak voor een intakegesprek. Wij helpen u graag.

Rob en Eric Dral, directie CDC Complete tandzorg

Waarom kiezen voor CDC Complete tandzorg?

CDC Complete tandzorg voor functionele en cosmetische tandheelkunde doet er alles aan om uw wensen in vervulling te laten gaan.

Het meeste gehoorde antwoord op de vraag: "Waarom heeft u voor CDC Complete tandzorg gekozen?" is: "Uw deskundigen zijn toch het meest ervaren op het gebied van grote gebitsrenovaties!"

Neem eens een kijkje in onze fotogalerij en zie met eigen ogen wat wij kunnen doen.

Hieronder de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

- Maatwerk / topkwaliteit
- Afspraak korte termijn
- 10 jaar garantie
- Betrouwbaar en officieel erkende kwaliteit
- Snel en goed
- Prijs / kwaliteit
- AngstbehandelingenVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.