Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Medea Medisch Esthetisch Instituut

Medea Medisch Esthetisch Instituut, Amsterdam
Informatie over Medea Medisch Esthetisch Instituut

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Medea Medisch Esthetisch Instituut
Medea Medisch Esthetisch Instituut Amsterdam, is inmiddels voor velen een vertrouwde plek in Amsterdam. Ons instituut heeft door haar ligging in het kosmopolitische Museumkwartier aantrekkingskracht op cliŽnten en patiŽnten vanuit heel Nederland en daarbuiten. Deze aantrekkingskracht heeft te maken met de toegankelijkheid van het instituut maar vooral ook met het bijzondere aanbod. Medea beschikt over de nieuwste medisch cosmetische behandelmethoden.

Voor ons staan, het behoud van een natuurlijke uitstraling, minimale belasting van de huid, en maximaal resultaat, voorop.

Medea staat voor huidverjonging. Zoals we zelf zeggen: Ďwij verstaan de kunst om ingrijpender methodes zo lang mogelijk uit te stellení. Dat kan door gebruik te maken van de allernieuwste apparatuur. Daarnaast biedt Medea ook alle plastisch chirurgische behandelingen. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel. Nieuwe technieken worden op de voet gevolgd, onderzocht en eventueel aan het behandelprogramma toegevoegd.

Het Instituut is kleinschalig van opzet. Daardoor zijn de communicatielijnen kort en krijgt u direct persoonlijke aandacht. Wachtlijsten zijn er nauwelijks. U kunt bij Medea altijd snel terecht. Ook kunnen wij voor u een verblijf in een comfortabel hotel verzorgen en als het nodig is verzorging bij u thuis.

Medea is een instituut dat onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg staat, met volledige operatiefaciliteiten, waar behandelingen mogelijk zijn zowel onder lokale, als ook onder algehele anesthesie. Zowel voor, tijdens als na de behandeling wordt u met zorg begeleid. Wij zijn voor u steeds bereikbaar als u vragen of problemen heeft.

Er werken uitsluitend medisch specialisten, geen basisartsen, die geregistreerd zijn in het door de overheid ingestelde BIG-register in Den Haag en in het Medisch Specialisten Registratie Commissie (MSRC) in Utrecht. Ook alle in onze kliniek werkzame huidtherapeuten en verpleegkundigen zijn geregistreerd in het BIG-register.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.