Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » ATS-kliniek - Vlijmen

ATS-kliniek

ATS-kliniek, Vlijmen
Informatie over ATS-kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over ATS-kliniek

Gelegen op het sfeervolle landgoed Wagenberg in het Noord-Brabantse Vlijmen is ATS-kliniek tegenwoordig Europa's grootste en meest ervaren instituut op het gebied van esthetische en plastische chirurgie.

Dat grootste en meest ervaren niet gelijk staat aan onpersoonlijk, wordt al vanaf het eerste telefoontje duidelijk.

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staat bij ATS-kliniek hoog in het vaandel. Net als vergaande professionaliteit en kwaliteit.

Omdat elk mens anders is. En dus ook andere wensen en mogelijkheden heeft. Het is onze kracht om dit te herkennen, te onderkennen en de behandelingen daar individueel op aan te passen.

ATS-kliniek is met zes klinieken in:

- Vlijmen,
- Hamburg,
- Dusseldorf (2x),
- Heidelberg,
- Kelowna (Canada),

Europa's grootste en meest ervaren instituut op het gebied van plastische en esthetische chirurgie. Met een team van ervaren specialisten heeft ATS-kliniek een uitstekende naam opgebouwd als een van de meest professionele en klantvriendelijke organisaties op het gebied van plastische en esthetische chirurgie in Europa. ATS-kliniek vindt haar oorsprong in Duitsland, de bakermat van de plastische en esthetische chirurgie.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.