Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Alizonne - Meijel

Alizonne

Alizonne, Meijel
Informatie over Alizonne

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Alizonne
Welkom bij Alizonne,

Alizonne is de kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde van drs. Claudia van der Lugt.

De Alizonne-kliniek is gevestigd in een sfeervol verbouwde boerderij, gelegen in het prachtige Peellandschap op de grens van Limburg en Brabant. Hier is uw privacy gewaarborgd en geniet u met ons mee van deze rustgevende setting. Een hecht team van artsen, counselors en professioneel opgeleide assistentes staat garant voor een medisch verantwoorde behandeling, vriendelijke verzorging, discretie en vertrouwelijke sfeer.

In het kader van preventieve geneeskunde biedt Alizonne zeer effectieve behandelplannen voor overgewicht, suikerziekte, hoge bloeddruk, darmproblematiek, overmatige transpiratie en huidaandoeningen. Middels uitgebreide diagnostische testen worden persoonlijke lifestyle progamma’s geschreven, gericht op gezond ouder worden.

In cosmetische geneeskunde biedt de kliniek naast ingrepen als ooglidcorrectie en injectie-lipolyse, vele behandelmethoden voor het verbeteren van het huidaspect (rimpels, littekens, pigmentatie en overbeharing). De daarbij gebruikte, en vaak gecombineerde technieken zijn: laser en (flits)lichttherapie, radiofrequentie, LED lichtherapie, mesotherapie, microdermabrasie, peeling, injectables, injectie-lipolyse, ultrasound therapie, endermologie en het gebruik van cosmeceuticals (semi-medische huidverzorging).

In het verlengde van de cosmetische geneeskunde biedt Alizonne een huidverzorgingsprogramma met de productlijn van MBR (Medical Beauty Research). De kliniek beschikt over een hoogwaardig, FDA/CE-gekeurd en up-to-date instrumentarium.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.