Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Aqua Mare Huidkliniek Rotterdam

Aqua Mare Huidkliniek Rotterdam, Rotterdam
Informatie over Aqua Mare Huidkliniek Rotterdam

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Aqua Mare Huidkliniek Rotterdam
Voor Aqua Mare, met klinieken in Rhoon en in Rotterdam, staan veiligheid en een eerlijk advies voorop. Niet alleen nu, maar meteen vanaf de start, 25 jaar geleden.

Als jong meisje wist Ria Zee al dat ze een echte professional wilde worden op het gebied van schoonheid en gezondheid. Ze had dan ook al heel wat scholing achter de rug toen ze in 1980 haar Instituut Aqua Mare in Rhoon opende. Later haalde ze ook nog haar diploma Huidtherapeut.

Ria en haar man Peter Zee waren een van de eersten in Nederland die aan de slag gingen met de helende thalassotherapie, een behandeling op basis van zeewater, algen en zeeklei. Ontspannen en ontstressen waren daarbij even belangrijk als schoonheid en gezondheid. Dat is nu een normale zaak maar was voor die tijd heel bijzonder. Klanten uit heel Nederland wisten dan ook de weg naar de kliniek te vinden.

Rotterdamse nuchterheid
Nu, 25 jaar later, is Aqua Mare uitgegroeid tot een moderne privékliniek, gespecialiseerd in huidaspectverbetering en welzijn. Of het nu gaat om rimpels, cellulite, overgewicht, littekens, spataderen, pigmentvlekken of couperose: Aqua Mare heeft alles in huis voor een resultaatgerichte behandeling. Maar loze beloften zul je niet horen in de kliniek.

'We zeggen ook wel eens: Mevrouw, daar kunt u beter niet aan beginnen' zegt directeur Ria Zee. Die nuchterheid heeft ze van huis uit meegekregen, als dochter van een drogist. Ook de medewerkers - drie huidtherapeuten, een dermatoloog en een arts - krijgen die Rotterdamse nuchterheid van haar mee.

'Bij het intakegesprek kijken we al wat kan en wat niet kan, we kijken naar de verwachtingen van de klant, je overlegt met elkaar. Dan stellen we een zorgvuldig, op maat gesneden behandelplan op en tijdens de behandelingen check je regelmatig of je het gewenste resultaat bereikt' vertelt Ria Zee.

Beproefd
Maar niet alleen resultaat, nuchterheid en eerlijkheid zijn belangrijk. Bij alle behandelingen en producten van Aqua Mare staat de veiligheid bovenaan de checklist. Als er een nieuw apparaat of nieuw product wordt opgenomen in het aanbod, moet dat niet alleen echt resultaat bieden, maar ook bewezen hebben dat er geen complicaties zijn te verwachten. Ook niet op lange termijn. ‘Liever beproefde en veilige methodes, dan meegaan in de waan van de dag!’, is het motto van Ria Zee.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.