Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Arenborghoeve - Venlo

Arenborghoeve

Arenborghoeve, Venlo
Informatie over Arenborghoeve

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Arenborghoeve
Arenborghoeve | Centrum voor Plastische en Esthetische Chirugie

In een monumentale limburgse hoeve bevindt zich, goed bereikbaar en toch landelijk en rustiek gelegen, een praktijk voor plastische- en esthetische chirurgie, de Arenborghoeve. De sfeervolle inrichting van de Arenborghoeve zal u op uw gemak stellen, waarbij de gastvrije en vriendelijke ontvangst een belangrijke rol speelt. In alle privacy kunt u met de plastische chirurg de mogelijkheden voor een behandeling bespreken.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door een erkend vrouwelijk plastisch chirurg en specialisten. Techno-logische en wetenschappelijke ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, zodat de behandelingen op kwalitatief hoog niveau blijven staan.

De grote deskundigheid van het uitsluitend vrouwelijk personeel op medisch, paramedisch en organisatorisch gebied zal in een optimale verzorging resulteren, zodat u over de door u gewenste ingreep tevreden zult zijn. Afspraken met het ziekenhuis in de regio zorgen voor de opvang van eventueel optredende complicaties, die niet van plastisch chirurgische aard zijn.

De Arenborghoeve beschikt over een eigen behandelcentrum, een afdeling plastische esthetische chirurgie en een laserafdeling, waarbij voor- en nabehandelingen door een vakbekwaam team ondersteund worden.

Inspectiedienst
De Arenborghoeve voldoet aan de zwaarste eisen en normen zoals deze in Nederland worden voorgeschreven door de verantwoordelijke inspectiedienst.

- Lid van Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie
- Lid van Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgie
- Lid van Zelfstandige Klinieken NederlandVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.