Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Braam Kliniek - Assen

Braam Kliniek

Braam Kliniek, Assen
Informatie over Braam Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Braam Kliniek
De Braam Kliniek in Assen, opgericht in 1993 door dr. Edzard Braam, vaatchirurg, is een door het ministerie van Volksgezondheid erkend zelfstandig behandel centrum (ZBC).

Onze kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van spataderen (flebologie). Elk jaar worden meer dan 2300 spataderoperaties verricht waarmee het veruit de grootste kliniek in zijn soort is in Nederland. Onze vaatchirurgen kunnen dus met recht spataderspecialisten genoemd worden.

In onze kliniek worden ook andere poliklinische operaties uitgevoerd zoals sterilisaties bij mannen (vasectomie), carpaal tunnelsyndroom (CTS) , het verwijderen van moedervlekken, aambeien, etc.

Persoonlijke benadering
In onze kliniek staat het welzijn van de patiŽnt voorop. De patiŽnt is onze cliŽnt en artsen en medewerkers staan garant voor de allerbeste dienstverlening. De thans bij ons werkzame chirurgen zijn allen specialisten op het gebied van spataderbehandelingen (flebologen). Wij streven ernaar dat elke patiŽnt steeds behandeld wordt door dezelfde specialist. Het kan door omstandigheden echter wel eens gebeuren dat dat niet lukt. Wij vragen hier begrip voor.

Voorafgaande aan de behandeling wordt de procedure met u besproken en krijgt u uitleg over eventuele behandelingen en operaties.

Behandeling wanneer u dat past
Voor afspraken, voor een consult of voor de behandeling of ingreep, wordt rekening gehouden met ķw agenda. U kunt een afspraak maken voor een eerste consult. U heeft dan een oriŽnterend en informatief gesprek met de specialist. Verder kunt u zich uitvoerig op de hoogte stellen van de faciliteiten van de kliniek. Het consult verplicht u niet tot een vervolgafspraak, dat beslist u zelf. Datum en tijdstip van eventuele verdere behandeling worden in onderling overleg afgesproken.

Poliklinisch, dus snel
Alle behandelingen in de Braam Kliniek zijn poliklinisch. Daarin onderscheidt onze kliniek zich van het ziekenhuis. Er is dus geen opname. De ingrepen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Er is dus ook geen sprake van narcose of verdoving door een ruggenprik. Patienten hoeven dus ook niet nuchter te komen voor een operatie maar kunnen normaal eten en drinken. U komt op de afgesproken tijd naar de kliniek, u wordt behandeld, u neemt even rust, en u kunt direct daarna naar huis.

Kosten en verzekering
De behandelingen zoals die in onze kliniek worden uitgevoerd zijn door de behandelmethodes efficiŽnt, en dus snel. Alle ziektekostenverzekeraars vergoeden de behandelingen in onze kliniekVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.