Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Care4Skin Klinieken

Care4Skin Klinieken, Deventer
Informatie over Care4Skin Klinieken

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Care4Skin Klinieken

DEZE KLINIEK IS GESLOTENCare4Skin klinieken is een keten van cosmetische laserklinieken onder directe leiding en medische supervisie van plastisch chirurgen en dermatologen. De klinieken worden op diverse plaatsen opgericht in directe samenwerking met regionale ziekenhuizen, huidtherapeuten en specialisten. Wij werken uitsluitend met behandelingen en producten die medisch wetenschappelijk bewezen zijn.

Momenteel is alleen de C4S Deventer in bedrijf. Deze kliniek is de voorzetting van de in 2003 opgerichte Cosmetische Laserkliniek Salland. Door de directe aansturing van plastisch chirurgen en dermatologen kunnen we beter inspelen op de wensen van de klant. De kliniek Deventer heeft jarenlange ervaring met diverse schoonheidsbehandelingenals pigment-, couperose- en ontharingsbehandelingen. Behandelingen worden uitgevoerd door speciaal hiervoor opgeleide huidtherapeuten. Er wordt gewerkt onder leiding van dermatologen en plastisch chirurgen.

C4S klinieken zijn state-of-the-art behandelcentra, met een gastvrije uitstraling waar de cliŽnt centraal staat. In deze gastvrije ambiance krijgt u de behandeling die bij u past .Voorafgaand aan elke behandeling krijgt u professionele en eerlijke voorlichting ten aanzien van de mogelijkheden, de eventuele complicaties en over de kosten en vergoedingsmogelijkheden door uw zorgverzekeraar. De samenwerking en ondersteuning van de medisch specialisten staat hier borg voor. Daar waar noodzakelijk kan directe verwijzing, consultatie en diagnostiek plaatsvinden in het ziekenhuis.

Er bestaat veel ervaring in het behandelen van overbeharing, couperose, pigment en overmatig transpireren. Rimpelbehandelingen worden uitsluiten uitgevoerd door een erkend plastisch reconstructief chirurg. Daarbij maakt de kliniek deel uit van een erkend netwerk van huidtherapeuten in de regio. U bent dus altijd verzekerd van een uiterst deskundige aanpak.
Nieuwe behandelingen als huidverjonging en acne-therapie zullen binnenkort worden gestart naar de meest moderne inzichten.

Ons doel is om uw verblijf in de kliniek zo aangenaam en doelgericht mogelijk te maken: een klantvriendelijke beleving. Een omgeving die persoonlijk en gastvrij is en inspirerend werkt. Onze professionaliteit garandeert deskundigheid Mocht de behandeling toch niet naar wens zijn dan hanteert C4S een klachtenprocedure waarin zij wordt ondersteund door een onafhankelijke klachtencommissie.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.