Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

COSMEA - Multi Care Center

COSMEA - Multi Care Center, Hengelo
Informatie over COSMEA - Multi Care Center

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over COSMEA - Multi Care Center
Waarom Cosmea

Cosmea is in vergelijking met andere privé-klinieken sterk concurrerend. Dit komt door de samenwerking met een bestaand ziekenhuis voor de klinische behandelingen en het gebruik maken van het ter plaatse aanwezige eerste Zorghotel (Zotel) van Nederland. De operaties vinden plaats in de operatiekamers van bestaande ziekenhuizen, dus met maximale veiligheid. Het luxe viersterren Zotel ligt binnen de muren van het ziekenhuis, zodat de opname daar direct aansluitend aan de behandeling comfortabel mogelijk is.

In het Zotel zijn alle hostesses ook verpleegkundige, waardoor optimale nazorg gegarandeerd wordt. Andere privé-klinieken kennen deze unieke samenwerking niet. Daar zijn hoge investeringen nodig om vergelijkbare kwaliteit te verkrijgen, hetgeen zijn weerslag heeft in de tarieven. In vele andere privé-klinieken dient men voor langere opname naar een hotel in de buurt getransporteerd te worden, wat veel ongemak en minder goede verpleegkundige controle met zich mee brengt.

De concurrerende positie van Cosmea gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Cosmea heeft namelijk uitsluitend plastisch chirurgen, die ook de intake gesprekken met u voeren. Dit in tegenstelling tot de in veel andere privé-klinieken werkzame zogenaamde intake consulenten. Ook worden elders veel ingrepen uitgevoerd door zogenaamde 'cosmetisch chirurgen'. Cosmetisch chirurg is een onbeschermde titel die iedere basisarts mag voeren. Alleen plastisch chirurgen, zoals bij Cosmea, mogen zich plastisch chirurg noemen.

Privacy en service van een privé kliniek
Cosmea is een organisatie die is opgezet door de plastisch chirurgen in Oost-Nederland om cosmetische chirurgie volgens de hoogste standaard aan te bieden. Cosmea is gevestigd in het Multi Care Centrum, gelegen naast het Streekziekenhuis Midden Twente te Hengelo. Deze locatie buiten het ziekenhuis biedt privacy, luxe en comfort, zonder lange wachtlijsten. Hier worden de voorlichtingsgesprekken gegeven, worden ambulante behandelingen uitgevoerd en vinden de na-controles plaats.

Veiligheid en zekerheid van een ziekenhuis
De operatieve behandelingen vinden plaats in het Streekziekenhuis Midden Twente te Hengelo of in het Medisch Spectrum Twente, locatie Oldenzaal. De operaties vinden plaats in geleasde operatie kamers. Op deze wijze is maximale veiligheid gewaarborgd omdat alle ziekenhuis faciliteiten direct aanwezig zijn. De anaesthesie wordt uitsluitend door geregistreerde anaesthesisten uitgevoerd.

De luxe van een vier sterren Zotel, de eerste in Nederland!
In Hengelo vinden de opnames plaats in het Zotel. Dit is een vier-sterren hotel binnen de muren van het ziekenhuis. De luxueuze kamers voorzien van eigen badkamer, minibar en TV garanderen optimale privacy. De aanwezige hostesses die tevens gediplomeerde verpleegkundigen zijn, verzorgen de post-operatieve nazorg. In Oldenzaal zijn vergelijkbare luxe kamers speciaal voor Cosmea gebouwd. Doordat in beide gevallen de opnames plaats vinden binnen de muren van het ziekenhuis zijn alle hospitaal faciliteiten direct voorhanden indien nodig.

Dit garandeert optimale veiligheid.

In vele andere privé-klinieken mogen patiënten slechts 24 uur opgenomen blijven, omdat dat zijn geen ziekenhuis zijn. Na grote operaties moet daarna verdere opname in bijvoorbeeld een hotel volgen. De opnames via Cosmea kennen deze beperking niet. De opnames duren zolang als nodig is voor een verantwoord herstel. Soortgelijke faciliteiten voor Cosmea patienten ook aanwezig in het ziekenhuis van Oldenzaal.

Het voordeel van lage tarieven
Doordat Cosmea gebruik maakt van bestaande ziekenhuisfaciliteiten is niet alleen veiligheid gewaarborgd, doch hoeft Cosmea ook geen grote investeringen te doen. Om deze redenen zijn de prijzen bij Cosmea in verhouding lager dan in andere privé-klinieken, terwijl wel optimale zorg geleverd kan worden. Wij vragen u dan ook onze prijzen te vergelijken met die van andere privé klinieken.

Uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen
Een plastisch chirurg heeft een zes jarige chirurgische opleiding gehad op het gebied van de plastische en cosmetische chirurgie, is in Nederlans als specialist geregistreerd en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische chirurgie (NVAPC). Cosmetisch chirurg is een niet beschermde titel. Sommige plastische chirurgen noemen zich ook cosmetisch chirurg, echter, ook iedere andere arts, zoals een basisarts, die niet chirurgisch is opgeleid, kan zich cosmetisch chirurg noemen. In dat geval bestaat er geen garantie op voldoende opleiding. Bij Cosmea werken uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen, die lid zijn van de NVPC en de Nederlandse Vereniging voor Aesthetische Plastische Chirurgen (NVPC).Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.