Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Cosmetic Dental Kliniek

Cosmetic Dental Kliniek, Delft
Informatie over Cosmetic Dental Kliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Cosmetic Dental Kliniek
Een nieuw tandheelkundig concept

Cosmetic-Dental is ontstaan vanuit de behoefte om uitgebreide tandheelkundige behandelingen te kunnen verrichten in een ambiance waar privacy, zorg en aandacht volledig zijn gewaarborgd. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde is daartoe uitgerust met een uitstekende outillage.

Cosmetic-Dental is een initiatief van een team van specialisten op tandheelkundig gebied, bekwaamd in o.a. cosmetische tandheelkunde, implantologie en parodontologie. De gehele behandeling is erop gericht om in nauw overleg met de patient een optimaal esthetisch en functioneel resultaat te bereiken. Om dit kwalitatief hoogstaande resultaat te kunnen bereiken hanteert de Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde een geprotocolleerde werk- wijze. Het streven is gericht op een voorspel- baar eindresultaat.

"A new concept of dentistry"Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.