Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Body Aesthetic - Haarlem

Body Aesthetic

Body Aesthetic, Haarlem
Informatie over Body Aesthetic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Body Aesthetic
‘Ieder mens moet zich mooi voelen’

Als we de media moeten geloven, heeft iedereen een gladde huid en niemand een pondje teveel. Een buikje of een paar lachrimpels, die het gezicht karakter geven, hoeven niet per definitie lelijk te zijn. Maar als de ontevredenheid over het uiterlijk groeit, kan Body Aesthetic® een helpende hand bieden.

Overtollig vet kwijtraken is een kwestie van gezonder eten en veel sporten, denken veel mensen. Dit is niet altijd de oplossing. Zo zijn een buikje en love-handles nu eenmaal moeilijk weg te trainen. Een dieet of veel beweging is dan tevergeefs.

Body Aesthetic® heeft een unieke en effectieve oplossing voor overtollige vetcellen: de gepatenteerde Lipostyling® methode.

Rimpels en andere storende huidoneffenheden verdwijnen dankzij Facelase®. Voor vollere lippen en het verminderen van diepe rimpels is er Refase®, overtollige beharing kan worden verwijderd met behulp van de Epilase® methode.

Door jarenlange ervaring in de wereld van de cosmetische chirurgie, weet ik wat een behandeling voor uw persoonlijkheid en zelfvertrouwen kan betekenen. Ieder mens heeft het recht om mooi te zijn en zich mooi te voelen, ongeacht wat de buitenwereld hier van vindt.

Toch wijst de praktijk uit dat het niet makkelijk is om de stap naar een kliniek voor cosmetische chirurgie te zetten. Leest u daarom op uw gemak de informatie op onze website. Daarna kunt ubeslissen wat voor u de beste oplossing is.

Marie-José Kettmann-Dam
Managing Director Body Aesthetic®Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.