Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Opticlinic Oogcorrecties

Opticlinic Oogcorrecties, Amstelveen
Informatie over Opticlinic Oogcorrecties

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Opticlinic Oogcorrecties
Een heldere kijk op zien

Scherp zien zonder bril of contactlenzen. Nooit meer last van beslagen brillenglazen of geďrriteerde ogen. Wie wil dat niet? Met de ooglaserbehandelingen van Opticlinic wordt deze droom werkelijkheid...

Opticlinic is een moderne ooglaserkliniek die zich volledig gespecialiseerd in ooglasercorrectie. Ons zeer ervaren team van oogartsen, optometristen en OK-verpleegkundigen werkt uitsluitend met de meest geavanceerde apparatuur. Al onze medewerkers bezoeken regelmatig internationale congressen en seminars om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Opticlinic - synoniem voor perfectie
Alleen het beste is voor Opticlinic goed genoeg. Natuurlijk zijn we niet de enige kliniek in Nederland waar oogcorrecties worden uitgevoerd. Maar we zijn wel de meest toonaangevende! Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat het eindresultaat bijna altijd in 1 keer bereikt wordt. Dit blijkt uit het feit dat Opticlinic het laagste percentage nabehandelingen in Nederland heeft!

Dit meer dan uitstekende resultaat is mede te dank aan de door ons gebruikte ooglaser - de Allegretto van Wavelight. Uit recente tests en vergelijkend onderzoek van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijkt dat deze laser met kop en schouder boven de concurrentie uitsteekt.

Onze eigentijds ingerichte kliniek is ingericht om u optimale aandacht te kunnen geven. Daarom vinden alle fasen van de behandeling op een locatie plaats. Zo kunnen wij de veiligheid van uw ogen waarborgen. Uw gezichtsvermogen is immers een uiterst kostbaar bezit.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.