Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Cosmipolis Clinic

Cosmipolis Clinic, Brugge
Informatie over Cosmipolis Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Cosmipolis Clinic
Van harte welkom in Cosmipolis Clinic België, de eerste multidisciplinaire privékliniek in België, gelegen in het historische Brugge! Wij bieden u een brede waaier van medische ingrepen en behandelingen.

U verdient al onze aandacht
In Cosmipolis Clinic geniet u een voorkeursbehandeling. Wij helpen u gegarandeerd meteen en dit in een prettige, aangename omgeving.

De strakke lijnen van het gebouw en het interieur, gekoppeld aan de designelementen weerspiegelen de kwaliteit van de dokters en hun diensten, wat er voor zorgt dat Cosmipolis Clinic geen ziekenhuisaanblik opwekt.

De aandachtstrekker is een stalen mast die op de Expo ’58 te Brussel een voorbeeld was van de toenmalige techniek. Vandaag is deze herwerkte ingenieuze structuur het symbool van de uitzonderlijke medische mogelijkheden van Cosmipolis Clinic.

De internetposten in de wachtzalen, de kunstwerken, de overvloedige lichtinval doorheen het hele gebouw, de receptiebalie en de inrichting van de dokterspraktijken, accentueren het nieuwe concept “clinic”.

De drijvende kracht
De initiatiefnemer van dit project is Dr. Bart Decoopman, vermaard plastisch chirurg die zich in Amerika verder specialiseerde in de esthetische chirurgie.

Het operatiekwartier
Bestaande uit twee grote en twee kleine operatiezalen, die uitgerust en ingericht zijn volgens de meest hedendaagse normen, biedt het operatiekwartier de mogelijkheid om zowel onder lokale als onder algemene verdoving ingrepen te verrichten.

Als u uw lichaam aan de beste zorgen wil toevertrouwen en u wil dit doen in een omgeving die kwaliteit en schoonheid combineert, dan kiest u beslist voor Cosmipolis Clinic!

Nazorg
Meteen na de ingreep brengen wij u naar onze recovery-afdeling, volledig ingericht volgens de medische eisen en hedendaags design: achtergrondmuziek, flatscreen televisie met Canal-+,...

Wil u voor of na de operatie in de nabijheid van Cosmipolis Clinic verblijven dan kan dit, eventueel samen met uw partner, in de Cosmipolis Residentie. Rust, comfort en service zijn hier de sleutelwoorden.

Kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn onze troeven!

Neem alvast een kijkje op deze website maar uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor een consult met één van onze specialisten.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.