Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Dr. J. C. Vryghem - Brussel

Dr. J. C. Vryghem

Dr. J. C. Vryghem, Brussel
Informatie over Dr. J. C. Vryghem

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Dr. J. C. Vryghem
WELKOM OP DE WEBSITE VAN Dr. VRYGHEM

De ooglaserkliniek Dr. VRYGHEM heeft een zeer uitgebreide oogheelkundige activiteit in Belgie. Klik hier om meer over hem en zijn activiteiten te weten.

In zijn praktijk, BRUSSELS EYE DOCTORS, die gevestigd is in Brussel, werk hij samen met zes collega-oogartsen samen: Dr. Ann DEBACKERE, Dr. Hilde DE LEENER, Dr. Caroline VANMAELE, Dr. Doris COOLS, Dr. Benjamin CASTEL en Dr. Sylvie VANDELANOTTE.

De hoofdinteresse van Dr. Vryghem gaat uit naar REFRACTIEVE CHIRURGIE (LASIK, enz.), CATARACT- en CORNEA-CHIRURGIE.

Brussels Eye Doctors is één van de weinige Belgische praktijken die in haar lokalen beschikt over een excimer laser van de laatste generatie, een WaveLight Allegretto Wave. In juli 2004 werd de nieuwste versie van deze laser, de WaveLight Allegretto Wave Eye-Q, in gebruik genomen waarmee refractieve ingrepen nog preciezer en sneller kunnen gebeuren.

Ook voor ANDERE OOGHEELKUNDIGE DIENSTEN kunt U beroep doen op Brussels Eye Doctors.

Brussels Eye Doctors is sinds Juli 2006 een ISO 9001:2000 gecertifieerde organisatie na een grondige re-organisatie en na verschillende audits uitgevoerd door Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA).Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.