Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Esthetisch Medisch Centrum - Bosch en Duin

Esthetisch Medisch Centrum

Esthetisch Medisch Centrum, Bosch en Duin
Informatie over Esthetisch Medisch Centrum

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Esthetisch Medisch Centrum

Esthetische & Plastische Chirurgie in het EMC


Het Esthetisch Medisch Centrum in Bosch en Duin (EMC) is een gespecialiseerde kliniek voor esthetische en plastische chirurgie. Met esthetische chirurgie bedoelen we ingrepen die gericht zijn op het verbeteren van uiterlijke kenmerken.

Verzekerde behandelingen in het EMC
Naast de esthetische chirurgie kunt u in het EMC ook terecht voor een aantal plastische en dermatologische ingrepen die door uw zorgverzekeraar worden vergoed, zoals bijvoorbeeld spataderbehandeling. Dit zijn ingrepen die ook in ziekenhuizen worden gedaan vanwege medische indicatie.

Wanneer esthetische chirurgie?
Esthetische chirurgie is vaak niet medisch noodzakelijk, maar wel van grote invloed op hoe iemand zich voelt. Alhoewel ieder mens zijn uiterlijke onvolkomenheden heeft, is dat lang niet altijd aanleiding er direct iets aan te laten doen. Maar soms zijn er toch zaken die men als storend ervaart. Het komt zelfs voor dat bepaalde onvolkomenheden een negatieve invloed hebben op het plezier in het leven. In veel gevallen loopt men daar lang mee door. En dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Met meestal eenvoudige behandelingen kunnen veel onregelmatigheden worden gecorrigeerd.

De kliniek
De kliniek is gevestigd in een monumentale villa in Bosch en Duin en beschikt over volledig uitgeruste en zeer moderne operatiekamers waarin vrijwel alle esthetische behandelingen kunnen worden uitgevoerd.

Bij het EMC bent u verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen, is er bij het EMC vooral ook veel aandacht voor u. In een ontspannen sfeer krijgt u een persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de behandeling.

Het EMC heeft sinds de oprichting in 1995 een naam gevestigd. Onze cliënten noemen de volgende punten als kenmerkend voor het EMC:

• Geen wachtlijsten; u kunt direct terecht
• Gerenommeerde artsen
• Persoonlijke benadering
• Uitstekende en objectieve informatievoorziening
• Uitgebreide voor- en nazorg
• Modernste behandeltechniekenVolg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.