Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Hairtransplant en Cosmetics

Hairtransplant en Cosmetics, Leuven
Informatie over Hairtransplant en Cosmetics

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Hairtransplant en Cosmetics
Hairtransplant & Cosmetics te BelgiŽ is een medisch centrum in BelgiŽ dat op een uiterst professionele wijze mannen en vrouwen adviseert en behandelt bij haaruitval en kaalhoofdigheid en dit tegen betaalbare prijzen. De medische praktijk is uiterst centraal in BelgiŽ gelegen op een discrete locatie vlakbij de autoweg E 40 (afrit Leuven). In het centrum zijn enkel artsen werkzaam die een opleiding genoten bij vooraanstaande buitenlandse deskundigen.

Tijdens een eerste-vrijblijvende-consultatie gaat de arts de oorzaken na van de haaruitval en overloopt samen met de kandidaat de verschillende behandelingsmogelijkheden. Zo nodig wordt de huisarts en/of huidspecialist betrokken. Niet iedereen komt in aanmerking voor een haartransplantatie. Veel hangt af van de oorzaak van het haarverlies. Zo zijn bv. bepaalde vormen van haarverlies tijdelijk en heeft in dat geval een haartransplantatie geen zin. Ook bepaalde ziekten vormen een tegenindicatie voor een haartransplantatie zoals alopecia areata en trichotillomanie. Ook de verwachtingen van de persoon spelen een belangrijke rol. Wanneer een haartransplantatie is aangewezen kan men in dit centrum terecht voor de bijna pijnloze, weinig invasieve en geavanceerde FUE-techniek die leidt tot zeer goede esthetische resultaten.

FUE-haartransplantatie

De meest gangbare haartransplantatietechniek is de FUT of stripmethode. Hierbij wordt met behulp van een operatiemes een reep huid achteraan het hoofd verwijderd. De huid wordt nadien terug gesloten met draad of nietjes en geneest onder de vorm van een lijnvormig of soms bandvormig litteken. Onder de microscoop worden de haarwortels uit de reep huid vrijgemaakt en nadien ingeplant op de kale of minder behaarde gedeelten van het hoofd.
De FUE of Follicular Unit Extraction is een haartransplantatietechniek waarbij er geen operatiemes wordt gebruikt,geen reep hoofdhuid wordt verwijderd en geen lijn of bandvormig litteken wordt gevormd. Men verliest dus geen hoofdhuid. De haarwortels worden onder lokale verdoving elk afzonderlijk manueel achteraan of zijwaarts van de hoofdhuid uitgenomen met behulp van een pons of holle boor. De wondjes genezen onder de vorm van uiterst kleine witte puntvormige littekens. Men kan achteraf de haren tot op 0,5 cm scheren zonder dat deze littekentjes opvallen. Hervatting van het werk kan daags na de ingreep gebeuren indien donorgebied en receptorgebied met de andere haren kunnen bedekt worden. In de andere gevallen duurt het 10 tot 14 dagen vooraleer de ingreep niet teveel meer opvalt (genezen donorgebied,korsten in receptorgebied verdwenen en haren in de geschoren zones voldoende bijgegroeid).

Indicaties voor de FUE-haartransplantatie

De FUE-haartransplantatie is aangewezen bij mannen en vrouwen voor het opvullen van inhammen,densiteitsverhogingen,littekencorrectie in de behaarde huid na een FUT of brandwonde,het opvullen van kleine en grote kale zones en het herstel van wenkbrauwen. Specifiek voor mannen is FUE de aangewezen techniek voor het corrigeren van kale plekken in baard en snor. Deze techniek is tenslotte de enige waarbij lichaamshaar (borst,benen...) kan worden getransplanteerd bij personen met een onvoldoende grote donorzone achteraan het hoofd.

Het artsenteam

De hoofdgeneesheer genoot een opleiding bij vooraanstaande deskundigen uit het buitenland. Alle artsen scholen zich regelmatig bij en doen aan wetenschappelijk onderzoek over de FUE-techniek. Zij transplanteren haarfollikels uitsluitend op basis van de FUE-methode zodat zij die techniek optimaal beheersen. Er worden geen andere haartransplantatietechnieken aangeboden. De procedure met inbegrip van de implantatie wordt integraal door ervaren artsen uitgevoerd. Behandelingen en vrijblijvende consultaties zijn steeds mogelijk na afspraak en zonder meerprijs in de week-ends,op vakantiedagen en feestdagen. Dat alles maakt dat Hairtransplant & Cosmetics een uniek concept betekent in West-Europa.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.