Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kliniek Klein Rosendael

Kliniek Klein Rosendael, Rozendaal
Informatie over Kliniek Klein Rosendael

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek Klein Rosendael

Kliniek Klein Rosendael


Eén van de bijzondere aspecten van onze kliniek is de stijlvolle ambiance. Geen overvolle wachtkamer met stoeltjes, maar een bibliotheek en een comforta­bele zitruimte waar u onder het genot van een kop koffie bij de open haard kunt zitten. U voelt zich cliënt en geniet de persoonlijke begeleiding die daarbij past. Daarnaast beschikken wij over technische voorzieningen van zeer hoge kwaliteit.


Kliniek Klein Rosendael beschikt over drie volledig toegeruste operatieka­mers voor uiteenlopende ingrepen. Alle medewerkers en specialisten zijn uiterst bekwaam en bieden hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht.


Algemene chirurgie


Behandeling van spataderen, lies- en navelbreuken, sterilisatie van de man en besnijdenis van de man.


Orthopaedie


Kijkoperaties van de enkel, schouder, elleboog, pols en knie, voorste kruisband­ operaties, endoscopische rughernia operaties en de halve knieprothese operatie.


Verder alle gebruikelijke ingrepen op orthopaedisch gebied die in dagbehandeling plaatsvinden, zoals tenniselleboog en voetafwijkingen.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.