Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Kliniek OMC Haarlem

Kliniek OMC Haarlem, Haarlem
Informatie over Kliniek OMC Haarlem

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Kliniek OMC Haarlem

Kliniek OMC Haarlem Kliniek OMC Haarlem is volledig gespecialiseerd in oogheelkunde en biedt u optimale service met persoonlijke aandacht.


Wij beschikken over een team van ervaren oogartsen, optometristen, orthoptisten en anesthesiologen. Onze oogartsen bedrijven de oogheelkunde in de volle breedte. Daarnaast legt elke oogarts zich toe op een subspecialisme.


Jaarlijks worden ruim 4500 operaties uitgevoerd. Dit alles heeft onze specialisten in staat gesteld een grote mate van vakmanschap op te bouwen. Een consult of behandeling is uitsluitend mogelijk op doorverwijzing van een huisarts. Alleen in geval van spoed en in overleg met de kliniek kunt u terecht zonder een doorverwijzing.


Oogheelkunde en refractiechirurgie


Wij behandelen onder andere de volgende aandoeningen: staar, glaucoom, maculadegeneratie, scheelzien en diabetische retinopathie. Onder meer worden de volgende ingrepen uitgevoerd: staaroperaties, ooglidchirurgie, hoornvliestransplantaties, traanwegoperaties, refractieve lensimplantaties, fotodynamische therapie (PDT) en laserbehandelingen van het netvlies.


Onze oogartsen gebruiken bij een staaroperatie standaard een gele kunstlens, die beschermt tegen UV-licht en het schadelijke paarsblauwe licht. Tevens is het mogelijk bij deze operatie om een multifocale kunstlens te implanteren. Hierdoor kan de patient zonder bril dichtbij en veraf alles goed zien. Onze ervaringen met deze lens zijn veelbelovend.

Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.