Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Natural Clinic - Maastricht

Natural Clinic

Natural Clinic, Maastricht
Informatie over Natural Clinic

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Natural Clinic
Natural Clinic creŽert nieuwe cosmetische standaarden op het gebied van haartransplantatie en past deze toe in haar kliniek in Maastricht.

Sinds september 2005 beschikt Natural Clinic over een tweede behandelingslocatie voor haartransplantatie in Rotterdam. Uniek bij Natural Clinic is de hoge graad van specialisatie van het medisch personeel. Ons team bestaat uitsluitend uit medisch geschoolde professionals en staat garant voor een optimale behandeling. Na een intensieve interne opleiding kunnen zij deze uiterst precieze, arbeidsintensieve Natural Methode volwaardig toepassen. Uiteraard is het personeel dat zich met de behandeling bezighoudt voorzien van alle medische kwalificaties.

Natural Clinic de kwaliteitsnorm
Bij Natural Clinic vormt de medische wetenschap de basis van alle verdere vernieuwingen en ontwikkelingen. De kwaliteit van deze ontwikkelingen en vernieuwingen wordt nauwlettend bewaakt en gestuurd door onze deskundige en vakbekwame artsen, waarbij onze werkwijze vast ligt in een formeel kwaliteitssysteem. Dit betekent dat alle processen en handelingen, evenals de controle hierop, nauwkeurig beschreven en geprotocolleerd zijn in een kwaliteitshandboek. Dit kwaliteitssysteem vormt de basis van de ISO 9001:2000 certificatie van Natural Clinic. Natural Clinic is een van de weinige ISO gecertificeerde esthetische klinieken in de wereld.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privťklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.