Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

Home » Parkkliniek - Rotterdam

Parkkliniek

Parkkliniek, Rotterdam
Informatie over Parkkliniek

Actuele prijzen en behandelkosten bij deze kliniek:
Voor actuele informatie over prijzen en behandelkosten kijk op de site van de kliniek.

Over Parkkliniek
Sinds de oprichting in 1996 heeft Parkkliniek een goede reputatie opgebouwd. Parkkliniek biedt een breed scala aan behandelingen met een vriendelijke tariefstelling. In deze privékliniek werken in Nederland opgeleide plastisch chirurgen, die allen lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Deze plastisch chirurgen werken ook in hun eigen praktijk van een algemeen ziekenhuis. Verder is aan onze kliniek een arts verbonden, die gespecialiseerd is in liposculpture met zeer ruime ervaring op dit gebied.

Parkkliniek behoort tot de grootste centra in Nederland met meer dan 500 liposculptures per jaar. Elke arts in onze kliniek heeft een eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kunt u bij Parkkliniek rekenen op vakkundig personeel, vriendelijke receptionistes en operatiekamers die uitstekend zijn geoutilleerd en beantwoorden aan de strengste veiligheidseisen.

In onze kliniek worden plastische en cosmetische ingrepen verricht, zoals bijvoorbeeld liposculpture, borstvergrotingen, ooglidcorrecties, etcetera. Voor rimpelbehandelingen en peelings kunt u bij Parkkliniek terecht bij één van onze dermatologen.

Wij opereren voornamelijk onder plaatselijke verdoving, zodat de cliënten meestal op de dag van de operatie naar huis kunnen. Voor grotere ingrepen en voor cliënten die verder weg wonen, is het mogelijk in een nabijgelegen 4-sterrenhotel tegen een gereduceerde tarief te overnachten. In dat geval verzorgt Parkkliniek uw reservering.

Parkkliniek is gelegen in het Scheepvaartkwartier te Rotterdam, ingesloten tussen de Euromast en de Erasmusbrug, in een makkelijk bereikbare en statige wijk.Volg ons via

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige privéklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken , specialisten en behandelingen.