Home » Borstvergroting» ervaringen, reviews en beoordelingen

Borstvergroting was het waard: “prothesewisseling viel tegen - haarlem”
96% zegt dat borstvergroting het waard was.
4% zegt dat borstvergroting het NIET waard was.
Kosten borstvergroting gemiddeld € 3491

Naam: gelukkig   Overall ervaring: Tevreden   Pijn: Milde pijn 
Locatie Kliniek: haarlem   Kosten: €3710
Naam kliniek en/of specialist: Log in of Registreer om te lezen in welke kliniek en door welke specialist gelukkig is behandeld.

gelukkig: “mijn borstvergroting was het waard”

“prothesewisseling viel tegen”
gelukkig

“ 15 jaar geleden bortsvergroting gedaan, van a naar c. Was zeer tevreden en voelde mij voor t eerst echt vrouw, nu na 15 jaar de prothese laten verwisselen voor een mooier resultaat, medisch gezien hoefde het niet zei de chirurg.

Wat bleek bij de operatie, rechterborst prothese was totaal kapot. Na wat kap werk is alles weggehaald en is er een nieuwe geplaatst. Op de uitslaapkamer kreeg ik een bloeding in mijn linkerborst. Moest direct weer onder het mes. Veel bloed verloren maar t ging redelijk.

Thuis zag ik na een aantal weken dat de prothese rechts begon te zakken, weer terug en weer onder het mes, prothese opnieuw geplaatst. Aantal weken verder zag ik het al, hij begon weer te zakken en je kon de prothese voelen... weer terug en na maanden( wilde mijn lichaam eff rust gunnen) toch weer onder het mes gegaan... chirurg was niet echt hoopvol na de operatie, wat bleek: ik had bijna geen borstspier rechts zodat de prothese geen houvast had... duimen dus zei hij....

na 2 weken kreeg ik borstontsteking, mijn borst zwol gigantisch op en ik had behoorlijk pijn... antibiotica gekregen en een spontane uitbarsting van de rommel in mijn borst door een klein gaatje wat er nog zat van de operatie. De chirurg zei dat moeder natuur zijn werk al had gedaan en dat gelukkig de prothese er niet uit hoefde. Ik kan nu al weer zien dat de prothese zakt en weer niet goed is maar er is niets aan te doen meer volgens de chirurg. De prothese eruit halen is geen optie want de huid is zo uitgerekt dat het een lelijk snij en plak werk wordt wat nog erger is.

Kortom wees gewaarschuwd want je ziet dus niet altijd aan de buitenkant dat de prothese kapot is, ik ben er dus bij toeval achtergekomen door de prothesewisseling. Daar ben ik wel blij om natuurlijk. Ik zal moeten leren leven dat mijn borsten (1 dan) echt niet mooi is, ik heb me 15 jaar lang een vrouw gevoeld met borsten nu durf ik amper in de spiegel te kijken en voel me nog onzekerder als voor die tijd, maar goed de binnenkant is mooi en de rest ook dus ik ga daar maar voor. Ik ben goed geholpen in de kliniek daar ligt het absoluut niet aan. De chirurg heeft er ook alles aan gedaan. ”
Vind je deze ervaring, review waardevol? Ja | Nee (19 van de 29 vinden deze ervaring, review waardevol)
Deze ervaring cq. review is een subjectieve mening van een KliniekOverzicht.nl bezoeker en niet die van KliniekOverzicht.nl zelf.

Reacties op deze Borstvergroting ervaring


blog comments powered by Disqus

Volg ons via Social Media

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":
implantaten
Implantaten € 1600 all-in
Volledig nieuw vast gebit boven en onder in één dag? Vraag gratis info aan!

borstvergroting
Overweegt u BorstVergroting?
Bij Plastisch Chirurg Dr. Frans Straten bent u in zeer goede handen. Vraag een consult aan en bespreek uw opties.

fractional laser
Rimpels? Littekens? Striae? Pigmentvlekken?
Effectief met Fractional Laser bij De Kliniek voor Esthetische Chirurgie.

KliniekOverzicht.nl
Met uw kliniek of als specialist ook in de Spotlight?

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige priveklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.