Home » Borstvergroting» ervaringen, reviews en beoordelingen

Borstvergroting was het waard: “Al jaren was ik erg onzeker over mijn kleine borsten - Bocholt”
96% zegt dat borstvergroting het waard was.
4% zegt dat borstvergroting het NIET waard was.
Kosten borstvergroting gemiddeld € 3491

Naam: Tanya86   Overall ervaring: Zeer tevreden   Pijn: Zeer pijnlijk 
Locatie Kliniek: Bocholt   Kosten: €3400
Naam kliniek en/of specialist: Log in of Registreer om te lezen in welke kliniek en door welke specialist Tanya86 is behandeld.

Tanya86: “mijn borstvergroting was het waard”

“Al jaren was ik erg onzeker over mijn kleine borsten”
Tanya86

“ Al jaren was ik erg onzeker over mijn kleine borsten. Ik schaamde me als ik in bikini moest of als ik bhs ging kopen. Mijn vriend en mijn moeder zeiden allebei: als je het geld en de kans ervoor hebt, waarom zou je het dan niet doen? Ik vond dat ik niet moest zeuren en me niet moest aanstellen. Waarom zou je in een gezond lichaam gaan snijden? Eigenlijk gunde ik het mezelf niet. En stiekem was ik ook een beetje bang. De narcose, de operatie, de risicos.

Op 7 januari 2013 was het zover. Mijn vriend en ik reden s ochtends vroeg richting de kliniek. Ik was heel zenuwachtig, en dat was ook goed te merken aan me. Ik kreeg een ziekenhuis pakje aan en een mutsje op en binnen een kwartier lag ik op de operatietafel. Via een infuus kreeg ik de narcose ingespoten. Ook voor de narcose was ik heel bang, maar dat is me 100% mee gevallen. Ik vond het zelfs zo lekker (het slaapje) dat ik baalde toen ik wakker werd:).

Tot mijn bloeddruk helemaal goed was bleef ik in de operatiekamer, daarna werd ik naar de uitslaap kamer gebracht waar ik samen met een andere meid op de kamer lag. De chirurg is nog bij me geweest en nadat ik had geplast mocht ik naar huis (in totaal na ongeveer 2,5 uur). Je kreeg ook nog een instructie en (receptje) medicijnen mee naar huis.

De pijn viel helaas tegen, maar was het zeker waard. Maak je maar geen illusies dat je bijv een hoge pijngrens hebt, want het doet gewoon heel veel zeer. De eerste 4 dagen waren verschrikkelijk. Daarna werd de pijn minder en na 7 dagen was ik volledig pijn vrij. En dan nog 6 weken niks doen. Hou je er asjeblieft aan, om complicaties te vermijden. Ik wilde alle (extra) risicos uitsluiten zoals misvorming, ontsteking, kapselvorming enzovoorts.

Eindresultaat: Ik ben super blij dat ik het gedaan heb. Mijn borsten zijn mooi en zien er natuurlijk uit. En ze voelen heel natuurlijk, omdat ze half onder de borstspier zitten. Daarboven zit gewoon mijn eigen spieren, huid en vet waardoor het resultaat - te gek - is! ”
Vind je deze ervaring, review waardevol? Ja | Nee (8 van de 17 vinden deze ervaring, review waardevol)
Deze ervaring cq. review is een subjectieve mening van een KliniekOverzicht.nl bezoeker en niet die van KliniekOverzicht.nl zelf.

Reacties op deze Borstvergroting ervaring


blog comments powered by Disqus

Volg ons via Social Media

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina

Was 't het waard?

% van de consumenten met ervaringen dat zegt "Ja, het was het waard":
implantaten
Implantaten € 1600 all-in
Volledig nieuw vast gebit boven en onder in één dag? Vraag gratis info aan!

borstvergroting
Overweegt u BorstVergroting?
Bij Plastisch Chirurg Dr. Frans Straten bent u in zeer goede handen. Vraag een consult aan en bespreek uw opties.

fractional laser
Rimpels? Littekens? Striae? Pigmentvlekken?
Effectief met Fractional Laser bij De Kliniek voor Esthetische Chirurgie.

KliniekOverzicht.nl
Met uw kliniek of als specialist ook in de Spotlight?

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige priveklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.