Menu

Specials
KliniekErvaringen
KliniekenInfo
Ook op deze site?
  • Aanmelden

« Ga terug

Plastisch chirurg Dr. Melis, Paris


Plastisch chirurg Dr. Melis, Paris
Antwoorden:

Nog geen antwoorden gegeven
stemmen ontvangen van bezoekers

Info over Plastisch chirurg Dr. Melis, Paris

Werkzaam bij: Bloemingdael Plastische Chirurgie - Haarlem

Persoonlijke website: geen of niet bekend

Facebook account: geen of niet bekend
Twitter account: geen of niet bekend
Linkedin account: geen of niet bekend

Beroep: Plastisch chirurg

Lidmaatschappen:
Paris Melis is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie.

Curriculum Vitae:
Het geeft mij veel voldoening als ik ervaar hoe gelukkig ik iemand kan maken.

Mijn naam is Paris Melis en ik ben sinds 2003 werkzaam als plastisch chirurg in het RKZ Beverwijk. Mijn werk geeft me veel voldoening. Iedere dag ervaar ik hoe gelukkig ik de mensen die ik mag behandelen kan maken.

Het is bij de nazorg en controle fijn om te zien en te horen dat een cosmetische/reconstructieve correctie zoveel voor iemand kan betekenen.

Binnen Bloemingdael plastische chirurgie ligt mijn specialisme in de esthetische- en reconstructieve chirurgie van de borsten en het gelaat. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in botox behandelingen en behandelingen met tijdelijke fillers.

Dr. Paris Melis studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens zijn opleiding heeft hij een promotieonderzoek verricht naar het sluiten van grote huiddefecten middels een speciale huid oprek techniek.

Naast veel werkervaring in het kankerinstituut Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam heeft hij topklinische centra bezocht in Europa en de Verenigde Staten op het gebied van esthetische en borstreconstructieve chirurgie.

Sinds april 2003 is dokter Melis werkzaam als plastisch chirurg in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Hij maakt deel uit van Maatschap Bloemingdael plastische chirurgie. Zijn specifieke aandachtgebied is cosmetische- en reconstructieve chirurgie van gelaat en borsten. Dokter Melis heeft ruime ervaring in behandelingen bij mensen die fors zijn afgevallen, waarbij de huid minder elastisch is geworden. Tevens heeft dokter Melis zich gespecialiseerd in behandelingen met tijdelijke rimpelfillers en botox behandelingen.

Paris Melis is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, Nederlandse vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie en de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie.

Publicaties:


Aandachtsgebieden | Specialisaties
Antwoorden door Dr. Melis, Paris


Volg ons via Social Media

KliniekOverzicht - Google Plus - Social Media

Volg ons op Facebook en Win!
lees meer op onze FB pagina
implantaten
Implantaten € 1600 all-in
Volledig nieuw vast gebit boven en onder in één dag? Vraag gratis info aan!

borstvergroting
Overweegt u BorstVergroting?
Bij Plastisch Chirurg Dr. Frans Straten bent u in zeer goede handen. Vraag een consult aan en bespreek uw opties.

fractional laser
Rimpels? Littekens? Striae? Pigmentvlekken?
Effectief met Fractional Laser bij De Kliniek voor Esthetische Chirurgie.

KliniekOverzicht.nl
Met uw kliniek of als specialist ook in de Spotlight?

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief

100% Onafhankelijk en Objectief

KliniekOverzicht.nl is 100% objectief en onafhankelijk.

Sommige priveklinieken en bedrijven in de branches Plastische Chirurgie, Cosmetische Chirurgie, Esthetische Chirurgie, Beauty, Health & Wellness sponsoren onze site maar hebben totaal geen invloed op de beoordelingen, ervaringen en reviews van klinieken, specialisten en behandelingen.